Rólunk

A Pagony Fogadót 2014-ben egy magánszemélyek által alapított Kft építtette a mai kor igényeihez igazodva, különösen odafigyelve a környezeti sajátosságok, értékek, a táj, az Alföld természeti kincseinek megőrzésére.

A gazdasági társaság családi vállalkozásként üzemel amely elsősorban növénytermesztéssel ,a hazai őshonos állattartáson felül húshasznosítású marha,- és sertéstenyésztéssel foglalkozik . A fogadó közvetlen szomszédságában , a majorban kiváló lehetőség adódik, hogy a látogatók bepillantást nyerjenek egy igazi, működő gazdaság mindennapjaiba, a gyerekeknek kihagyhatatlan és felejthetetlen élményt nyújt az állatsimogató és a lovak szerelmesei sem csalódnak majd.

A vendégház öt szobával, egy apartmannal, 40-50 fős rendezvényteremmel valamint Wellness részleggel ( solarium, sauna, jacuzzi) várja egész évben a pihenni, kikapcsolódni, bulizni vagy együtt gondolkodni vágyókat. Ideális lehet tanfolyamok, csapatépítő tréningek, brainstorming-ok , ismeretterjesztő előadások helyszíneként.

A fogadóban igény esetén a helyben termelt és készített (handmade) tejtermékek, húsok, húskészítmények mellett vegyszermentesen előállított idény zöldségek és gyümölcsök kerülnek az asztalra és ha már ettünk… igyunk is, a sok finomság után a vendégek végigkóstolhatják a környezetben fellelhető gyümölcsökből készült pálinkákat és a remek alföldi borokat.

 

232.NEF